NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Het Groene Voeten Spel PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 27 november 2008

 

 

 

 

 

 

 

Een spel met vraagkaarten, verzamelkaarten ('basisbehoeften' en 'groene voeten') en pestkaarten ('grote voeten'). Over milieu, economie, verdeling van voedsel, klimaatverandering en de mondiale voetafdruk.

Om realistisch te spelen (welke keuzes maak jij en maak ik in het dagelijks leven en welke gevolgen hebben die voor onze voetafdruk?), of niet-competitief (gezamenlijk binnen het spel bepalen welke keuzes tot de meest wenselijke wereld leiden) -- of 'gewoon' om de punten.

Hoe het spel ook gespeeld wordt, het gaat niet om goede of foute antwoorden op de vragen, maar om creatief denken over mogelijkheden en verbeteringen, individueel n samen. Denken, spelen, uitproberen, en toepassen in het dagelijks leven. Want een groenere wereld is mogelijk, en is de moeite waard -- voor mensen en ijsberen. Of niet?

110 kaarten, €9,00, ISBN 978-90-73034-45-7

Door de kleinere oplage (voorlopig) valt dit spel iets duurder uit dan normaal, maar tot 1 januari 2009 sturen we het je (inclusief €2,20 aan verzendkosten) voor €10,00. Wacht met betalen tot je van ons het spel samen met een rekening krijgt. Zie verder voor 'hoe te bestellen' onderaan deze pagina).

Laatst geupdate op ( zaterdag 06 december 2008 )
 
< Vorige   Volgende >

-->