NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Start Seminar Energieregie PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
dinsdag 23 november 2010

Cursus Lou

In het seminar Energieregie staan de traditionele elementen centraal. Vrijdag 26 november wordt dit seminar ingeleid met een Introductie Energieregie.  Zaterdag start het seminar met de cursus "From Capitalism to Transparism", welke in het teken staat van de essentie achter het element lucht: transparantie.

Transparantie speelt een sleutelrol bij samenwerking. Juist op basis van openheid, zijn organisaties (en mensen) in staat elkaar en zichzelf beter te kennen en de hand te reiken. Lou Hamburger heeft een test-systeem ontworpen, waarmee individuen en organisaties eenvoudig kunnen nagaan, waar ze op dat vlak staan. De genereert onderling vertrouwen tussen individuen en organisaties die samenenwerking nastreven.

Aan de vijf elementen -aarde, water, vuur, lucht en ether- heeft Energieregie een handvol universele principes, waarden en krachten gekoppeld. Dit model geeft inzicht in de structuur van energie en hoe deze tussen materie en geest (en terug) stroomt. In het seminar komen alle elementen één voor één uitgebreid aan bod. Naast de theorie, ligt de focus vooral op de praktische invulling hiervan. Dit wordt gedaan door experts, die binnen het thema een lezing of workshop geven. Aanvullend zal ook andere essentiële kennis, zoals verlevendiging van de elementen en andere duurzaamheid bevorderende systemen de revue passeren.

VRIJDAG 26 NOVEMBER
VAN 18:00 TOT 20:00 EN 20:00 TOT 22:00
INTRODUCTIE (SEMINAR) ENERGIEREGIE
€15,-  MET RAW-FOOD DINER (17:00 -21:00) €25,-
 
ZATERDAG 27 NOVEMBER
VAN 10:00 TOT 17:00
CURSUS "FROM CAPITALISM TO TRANSPARISM"
INCL. LUNCH  EN FILM €50,-

CENTRUM VOOR ENERGIEREGIE
OVERTOOM 409
AMSTERDAM
020-3343335
INFO@ENERGIEREGIE.NL
WWW.ENERGIEREGIE.NL
Laatst geupdate op ( donderdag 25 november 2010 )
 
< Vorige   Volgende >

-->