NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Creativiteit PDF Afdrukken E-mail

De stap van gevoel naar creativiteit is niet groot. Hoe kun je je creativiteit uiten? Door je talenten aan te wenden en er zo nodig naar op zoek te gaan.

Onder talenten versta ik alle vaardigheden, van hobbyisme tot professionele diensten. Er zijn veel mensen die naast hetgeen ze officieel doen, op zoek zijn naar ander werk, dat bijvoorbeeld meer aansluit bij hun passie. Energieregie adviseert mogelijkheden om dit te ontdekken en ontwikkelen. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse lokale ruilcentrales die deze behoefte ondersteunen, zoals Over&Weer en Noppes in Amsterdam. Een dergelijke centrale bij u in de buurt kunt u vinden via Letscontact. Hier kunt u niet alleen uw vaardigheden (en spullen) aanbieden en gebruiken van anderen.

O.a. door ons klassie-kale, cognitieve onderwijs, hebben de meeste van ons weinig mogelijkheden gehad hun talenten te ontdekken. Zelf heb ik mezelf ook nog bijgespijkerd met een zeer leerzame ervaring: het Talentenspel. Hier een beeld van het bord, zoals het er na de eerste sessie uitzag.

talenten

Door via visualisatie en de koning (mijn ik) met deze talenten zontact te maken, kreeg ik veel inzicht over mijn kwaliteiten en de onderlinge afstemming

 

-->