NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
De Kleur van Energie - Introductie Energieregie 15 nov. PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 0
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 01 november 2012
Wat is energie? Introductie Energieregie
Wat is energie? Wat is gezond? Wat is duurzaam? Gaat het niet steeds om hetzelfde principe: doorstroming? Hoe werkt dat dan precies? Is het niet steeds hetzelfde verhaal? Is het niet super logisch en eenvoudig? Kunnen we iets met dit inzicht? Als energie te herkennen was als een kleur, zouden we er dan anders mee om kunnen gaan? Het beter kunnen integreren in ons leven? Er meer in mee kunnen stromen in plaats van er tegenin te gaan?

De natuur als voorbeeld voor een continue, vloeiende stroom van energie. Dat is mijn uitgangspunt voor een simpel, gezond en gelukkig leven. We kijken naar de structuur van energie, gevormd door de elementen. Hun unieke karakter en dynamiek. Een bizar simpele verbinding tussen grondstoffen, organismen en maatschappij ontvouwt zich dan.

Complementair aan een gezonde fysiek -voortvloeiend uit vitale grondstoffen- hebben we alle ruimte nodig voor gevoel, waarmee we onze behoeften en talenten blootleggen. Met passie en transparantie komt de verticale verbinding met onszelf en de gemeenschap tot verder stand.

Dit model helpt je bekende en nog missende stukjes van je eigen puzzel te herkennen, te plaatsen en op elkaar af te stemmen. Verbind alle stukjes en jij wordt vanzelf een stukje van een groter geheel.

De introductie wordt door Alec Boswijk, beginnend meester in de Raja Yoga en Occulte Wetenschap. Vanuit aangeboren nieuwsgierigheid, een breed blikveld, duizenden vragen en 25 jaar werkervaring ontstond een holistische visie op energie.

De volgende introductie vindt plaats op maandag 15 november van 20:00 tot 23:00. De kosten bedragen per persoon €20 inclusief thee. In combinatie met een raw food maaltijd €15, mits gereserveerd (keuken sluit om 19:30).

Locatie / opgave via:
ALCHEMIST GARDEN
Overtoom 409
1054 JP Amsterdam
020 - 334 33 35 / 06-13541422
info@energieregie.nl
www.energieregie.nl
Laatst geupdate op ( dinsdag 20 november 2012 )
 
< Vorige   Volgende >

-->