NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Bestelling, levering en betaling PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 3
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 06 december 2007

Als u een product of dienst via Energieregie wilt bestellen houdt u dan rekening met het volgende.

Bestelling. Meld u eerst als user aan voordat u bestelt. Na uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging en een factuur, die u vooruit betaalt.

Levering. Verzendkosten voor pakketten zijn gebaseerd op aangetekende verzending. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in het centrum op de Overtoom 409 in Amsterdam. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u deze optie aanvinken.

Prijswijzigingen. Door omstandigheden kunnen de prijzen sneller stijgen (of dalen) dan dit te verwerken is. Energieregie doet zijn best dit zo goed mogelijk te verwerken en kan niet verplicht worden te leveren voor een oude prijs.

Levertijd. In principe zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar. Producten per post worden in dat geval binnen een week geleverd. Mocht dit langer duren, dan wordt contact opgenomen voor een andere afspraak. Voor sommige diensten kan de levertijd oplopen van 6 weken (overstap energieleverancier), tot een jaar voor het overstappen naar een andere zorgverzekering (alleen in december).

Retour. (Ongeopende verpakkingen van) onbeschadigde producten kunnen in overleg binnen 2 weken na verzending worden teruggenomen. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten. Bent u niet tevreden, dan horen wij het graag en kan restitutie volgen. Voor de meeste producten geldt een normale garantietijd.

Aansprakelijkheid. Energieregie doet haar uiterste best u - op basis van uw persoonlijke situatie en informatie - naar behoren te dienen. Zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor situaties of uitwerkingen ten gevolge van de omgang met of uitwerking van producten, diensten en informatie die zij levert. U blijft te alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en handelingen.

Er heeft 1 persoon gereageerd op dit artikel
No.1 EM
Heeft u ervaring met de EM mix kan ik reviews bekijken van klanten?
Submitted by Monica Donc, Registered • 2019-07-21 10:12:54
Login om te kunnen reageren op dit artikel
J! Reactions • General Site License
Copyright © 2006 S. A. DeCaro
Laatst geupdate op ( zondag 31 maart 2013 )
 
< Vorige

-->