NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Richting PDF Afdrukken E-mail

Ben je je bewust van je talenten en kun je er contact mee maken, dan kan je energie van binnen naar buiten toe stromen. Hoe meer energie, hoe groter de passie. Er is uitstekende coaching voorhanden om je te helpen bij het zichtbaar maken, ontwikkelen en opstarten van je talenten en passie. Zelf heb ik o.a. erg veel gehad coaching bij Werk Voor Mekaar, Magie van Mannen Samen en TalentInZicht.

Van het laatst genoemde deel graag ik de uitkomst van de 6 sessies, waarin Nelleke Aulman met mij het Telentenspel speelde. Dit is een boom, waarin mijn talenten behalve een bestaan, een plek, onderlinge verbinding en aansluiting met bron en 'output' hebben gekregen.

 talentenboom

Ik dacht altijd dat 'je passie' bestond uit één talent, terwijl het om meerdere passies gaat. De talenten blijken elkaar te ondersteunen, dus lijkt een balans gewenst. De kwaliteit zit daarbij behalve in de talenten zelf, ook in hoe hun keuze is gemaakt: bijv. met het hart, wilskracht of emotie (intentie): de kwantiteit in de onderlinge aansluiting van de talenten. Hoe meer er door kan stromen, hoe meer passie.

Deze passie is niets meer dan energie; de energie die ik in eerste instantie voor de balans van mijn systeem inzet. Dit wil zeggen dat elk talent zo goed werkt als de zwakste schakel tussen die talenten. Een goede doorstroming van de energie is - net als bij een boom - afhankelijk van een aan- en afvoerkanaal. Bij voldoende communicatie wordt lucht toegevoegd en kan vorm (ontbranding) ontstaan. Bijvormen (rest- en afvalstoffen) die ontstaan kunnen geregenereerd worden (c2c).

 

 

-->