NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Nederland: de Vieze Henkie van de EU PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 3
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
zaterdag 29 maart 2008

vieze man

Beste lezers: bent u nog zo naief om te denken dat de overheid belangstelling heeft voor de kwaliteit van onderwijs, gezondheid, milieu etcetera?...

Kom nou, Den Haag is uitsluitend geinteresseerd in geld: de invoering van biobrandstoffen is door Balkenende 1 t/m 3 in Nederland 5 jaar lang (vanaf 8 mei 2003) tegengehouden. Ondanks wettelijke EU-verplichting. (wie was ook weer vóór die Europese grondwet?)

'Slaolierijders' en milieuorganisaties die in Nederland PPO in hun WKK doen worden hier nog stééds onverbiddelijk door bromsnor op de bon geslingerd, terwijl van biodiesel en PPO bij mijn Nachbar nu al > 5 miljard liter/jaar vrij getankt wordt. Voor E85 in een flexifuel auto moet u aan de énige pomp in ons land (Rotterdam) ~ € 1,90/liter betalen, bij mijn Nachbar kan ik het in elk gehucht tanken voor ~ € 0.88/liter. 

Wie de dagelijkse satellietbeelden van www.knmi.nl/omi en de EU milieuwaarnemingen en -voorspellingen bekijkt op  wordt het koud om het hart: Zóveel smeriger is het nu al in de Randstad dan in het Ruhrgebiet, al is de bevolkingsdichtheid in Europa's grootste industriegebied 20% hoger dan in de Randstad. De reactie van Robinhood spreekt over koninkrijkjes: dat is een zeer begrijpelijke spelfout: het gaat over Koninklijkjes.

De Regering heeft uitvoering van het biobrandstoffenbesluit van de EU namelijk uitbesteed (gooi d'r maar 2% naar keuze bij) aan de belanghebbende Branche, zeg dus maar aan de Koninklijke. En die gaat wél over (onze) lijken, maar niet over het Milieu. Ze zeggen openlijk tégen Bio te zijn en ze vragen in Brussel carte Blanche voor de CO2-emissies van eigen raffinaderij. 

12 miljard kilo CO2/jaar voor de 5 raffinaderijen in Nederland.

En dit economische Kabinet gooit er nog een schepje bovenóp door pomphouders te subsidieren die het - voor de staatskas wel profijtelijke, maar voor onze CO2-emissie zo schadelijke - 100% fossiele aardgas willen gaan leveren.

Bio? Ach:... $hell en Balkenende verdienen meer aan fossiel! Zo simpel ligt dat. Als dát minder zou  worden krijgen ze zélf minder brood op de plank: 'Oil for Food', weet u wel?

Wat de Internationale Gemeenschap denkt van Vieze Henkie van de EU? Ach, die ontrafelt elk jaar méér VROM-fantasieen en omissies over emissies en concludeert:

...'Correct reporting can be expected for the 2007 data'...

In onze gewone spreektaal zeggen de Verenigde Naties dus: misschien komt Nederland volgend jaar wél met de waarheid op de proppen... Ik schaam mij voor al die 'economen' in Den Haag, die alles hebben verkwanseld en versmeerd, zelfs de lucht die ik adem.


Faith, Hope and Love. But the greatest of them all is Love. St. Paul, 1 Cor. 13

Bron: Paul Cohn 

Laatst geupdate op ( zaterdag 06 december 2008 )
 
< Vorige   Volgende >

-->