NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
PDF
water-verlevendiging arrow Saswitha waterverlevendigerSaswitha waterverlevendiger


Prijs: € 457,56 (incl. 21 % btw)
Aantal (eenheden) in verpakking:1
Aantal (eenheden) in doos:1

Beschrijving
Deze waterverbeteraar is een PVC buis met bevestigingshoudereen (100*170*1000 mm), gevuld met 3 kilo cilindertjes van EM-keramiek. Deze bestaat uit in de klei meegebakken EM (Effectieve Micro-organisme), waarvan de werking wordt afgegeven aan het water wat er langs stroomt.Tegelijkertijd kan het water vrijelijk zijn weg kiezen en ontstaan natuurlijke wervelingen die een positieve uitwerking hebben op de kwaliteit.

Gebruik
De waterverbeteraar wordt in combinatie met de PTH-filter achter de watermeter gemonteerd, maar deze kunnen in principe ook afzonderlijk van elkaar worden gebruikt. De Saswitha is een zeer degelijk product, waarmee eventueel meerdere huishoudens aangesloten op één hoofdkraan tegelijk kunnen worden voorzien van een hoge kwaliteit water. De Saswitha kan daarom ook voor industriële doeleinden -zoals tuinbouw- worden ingezet.

Principe
Water neemt eigenschappen over van alles waarbij het in de buurt komt. De homeopathie gebruikt dit principe om de werking van medicijnen etherisch (=frequentieel) i.p.v. fysiek over te brengen. De van nature helemaal vrije watermoleculen vormen zich tot clusters die fysieke stoffen nabootsen. Letterlijk gaat het water 'in formatie'. Met het meanderen door beekjes en rivieren vallen deze waterclusters in de natuur vanzelf weer uiteen. Op die manier wordt alle overtollige informatie die erin zit gewist.

Leidingwater
Bij het reinigen van drinkwater wordt nauwelijks rekening gehouden met dit principe. Fysiek wordt er van alles uitgefilterd (hoewel ook niet alles), maar een scala van ongewenste frequenties blijven in het water. Deze worden zelfs opgehoopt, omdat ons drinkwatervoor een deel ook uit het riool komt. De rechte leidingen en enorme druk waar het water aan wordt blootgesteld maken ook dat uiteindelijk 'dood' uit de kraan komt.

Waterverbetering
In de Saswitha krijgt het water weer de ruimte om vrijelijk en kolkend te stromen. Het water kiest zijn eigen weg langs de honderden keramieke cilindertjes, waarbij tegelijk ook de EM-informatie in het keramiek wordt overgenomen. Deze oerfrequenties van Effectieve Micro-organismen (een mix van anaerobe en aerobe bacteriën) hebben een probiotisch effect op onze stofwisseling. Ze ondersteunen de stofwisseling in ons lichaam zodanig dat meer zelfvoorzienend wordt, met name bij het afbrekenen van afval- en gifstoffen en opnemen van mineralen en vitaminen.

Installatie
Om de verbetering te optimaliseren en ook nog wat fysieke elementen uit het water te elimineren, wordt aangeraden om de Saswitha met een PTH-filter te combineren. In samenwerking met de installateur heb ik de Saswitha aan laten passen tot een meer praktisch, huis-tuin-en-keukenapparaat. Wij leveren hem met een handige ophangbeugelen en vereenvoudigde koppelstukken. Met deze constructie is de buis in een handomdraai tussen de leidingen uit te halen, waardoor het tevens een stuk eenvoudiger wordt om alle EM-keramiek eruit te halen en deze in de zon op te laden. Deze professionele installatiekost nu gemiddeld zo'n €150-200.

De Saswitha is door het Hado Instituut van Masaru Emoto getest en goed bevonden. 
 


Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.


Misschien ook iets voor u:

Grander Waterverlevendiger
Grander Waterverlevendiger
€ 1.042,23
Toevoegen
-->