NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
PDF
boeken arrow Nulpunt RevolutieNulpunt Revolutie


Prijs: € 22,50 (incl. 6 % btw)
Aantal (eenheden) in verpakking:1
Aantal (eenheden) in doos:1

Nikola Tesla wist in 1898 al dat tachyonenergie alle fossiele brandstoffen kon vervangen vanuit één onuitputtelijke krachtbron, 100% milieuvriendelijk en overal ter wereld vrijwel kosteloos aan te boren. Derde Wereld, het correlaat olieoorlogen en terrorismedreiging en het broeikaseffect blijken volstrekt overbodig. Nulpunt Revolutie behandelt tachyonen als "intelligente energievorm". De interactie ervan met ons bewustzijn, maakt een upgrade mogelijk vergelijkbaar met onze overgang van prehistorie naar beschaving.Tachyonen bieden voorts revolutionaire mogelijkheden voor de geneeskunde en de ontstoring van elektrosmog, de hoofdoorzaak van stress en een pandemie aan modeziektes.

Benjamin Adamah
(1964) werkte als kunstenaar, copywriter en Internet-communicatie specialist voor hij professioneel astroloog en publicist werd. Hij is klassiek geschoold en getraind in de westerse esoterische traditie en volgde onder meer lessen bij David Goddard en de qabbalist Z'ev ben Shimon Halevi. Hij maakte voor het eerst kennis met het wonder van de tachyonen toen hij een forse bloeduitstorting aan zijn been binnen een uur   zag genezen nadat hij met een stukje tape een tachyoncel van Albat op de wond had bevestigd. Vanaf dat moment nu zes jaar geleden, raakte hij mateloos gefascineerd door tachyonenergie. In zijn boek besteed hij uitgebreid aandacht aan de therapeutische toepassingen ervan en gaat daarbij geen enkele complexiteit uit de weg. Verder behandelt hij de kinetische toepassingen van tachyonenergie (Vril, vacuümenergie, radiant energy, nulpuntenergie, free energy) als vervanger voor alle  fossiele brandstoffen en alternatieve energieën en geeft een historisch overzicht vanaf 1871 tot en met de meest recente ontwikkelingen in de VS, India en Japan. Adamah voerde talloze nooit eerder gedane experimenten uit door tachyonen te combineren met lithotherapie en overschreed daarbij menigmaal de grens tussen het normale en paranormale. Omdat tachyontherapie een vorm is van energetische geneeskunst gaat hij tevens concreet en technisch in op de vraag wat een energieblokkade precies is en hoe ze ontstaan, niet alleen binnen het individu op zich, maar ook binnen de context van de holistische interferentie tussen individu, omgeving, milieu en tijdgeest. Voor dat laatste ontwikkelde hij een geheel nieuwe theorie 'molochtheorie' die nauwgezet de resonantie tussen natuurlijke tijdgeesten (astrologische supercycli) en hun kunstmatige afgeleides (molochs) laat zien. Een 100% akausaal alternatief op diverse bestaande scheppingsmodellen en tevens een alternatief op complottheorie, wat de acuut noodzakelijke emancipathie van tachyonenergie en stuk makkelijker zou kunnen maken.

Adamah is ingewijd in de Toledaanse Kaballah, een oude mystiek joodse traditie waarvan de kwamtumgestructureerde cosmogonie annex metapsychologie de laatste visies op "het nulpuntveld" van Ervin Laszo en Lynne MacTaggard overlappen. Vanuit deze achtergrond, samen met een diep respect voor de Schepping (en een grote bezorgdheid over haar voortbestaan) is NULPUNT REVOLUTIE ontstaan. De eerste recenties beschreven het kersverse boek al als een "meesterwerk". Bovenal is het een boek van deze tijd en dit moment:

Zoekmachine Google gaf in 2003,  30.000 vermeldingen voor 'tachyon'. Tweeëneenhalf jaar later in maart 2006 waren dat er 300.000. In oktober 2006 is dit aantal gestegen naar 2.900.000. De term  'free energy' is op dit moment al goed voor 9.800.000 vermeldingen (ook in een half jaar tijd gestegen van nog 300.000 in maart 2006). We kunnen dus rustig stellen dat het tachyontijdperk is begonnen...
 


Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.

-->