NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
PDF
water-verlevendiging arrow PTH waterverbeteraar 3/4``APTH waterverbeteraar 3/4``A


Prijs: € 299,96 (incl. 21 % btw)
Aantal (eenheden) in verpakking:1
Aantal (eenheden) in doos:1

Beschrijving
De PTH-waterverbeteraar (Prevent Total Hardness) bestaat uit twee delen, een roestvrijstalen cilinder en een binnenkern van een legering bestaand uit edel- en halfmetalen. Dit apparaat wordt vlak achter de watermeter gemonteerd en geaard. Voor drinkwater wordt de combinatie met de Saswitha geadviseerd. Het mooie van deze filter is dat er geen resten achterblijven en deze handmatig kan worden schoongemaakt. Dit in tegenstelling tot koolstoffilters, die jaarlijks van een nieuw filter (à € 50) dienen te worden voorzien.

Technische werking
Wanneer koudwater door het PTH-apparaat stroomt, worden zwakke elektrische velden opgewekt door het potentiaalverschil tussen de unieke legeringkern en de metalen cilinder. Deze velden en de venturi-effecten die afkomstig zijn van de unieke configuratie van de kern, voorkomen de adhesie en cohesie van de minerale deeltjes die in het water zitten (hoofdzakelijk carbonaatzouten van calcium en magnesium). Deze elektrische en hydrodynamische krachten scheiden de moleculen (vooral aluminium en siliciumoxide), die de minerale deeltjes binden. Zo kunnen de minerale deeltjes onbelemmerd door het watersysteem stromen zonder neer te slaan.

Begrijpelijke werking
In leidingwater bevinden zich nog veel geladen deeltjes -ionen, zoals van calcium en metalen- die schadelijk worden, zodra ze zich in ons lichaam (en de leidingen) verbinden met andere elementen, waardoor er bijvoorbeeld schadelijk kalk ontstaat. De PTH neutraliseert de lading zodat verbindingen niet meer tot stand kunnen komen. Fysiek hoeft er dan niets uit het water gehaald te worden, zoals een koolstoffilter dat doet. Het water stroomt dan ook niet meer langs opeengehoopte afvalstoffen en een filter hoeft niet te worden vervangen.

Voordelen
•    Voorkomt vorming van kalkaanslag en roest
•    Lost geleidelijk bestaande kalkaanslag en roest op.
•    Vermindert de gasconcentratie in het water
•    Geen extra kosten en moeite voor vervanging van filters

Voor het beste resultaat moet er een doorstroomsnelheid van 1-3 m/s zijn èn moet het apparaat worden geaard met de speciaal daarvoor bijgeleverde aardedraad. 


 


Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.


Misschien ook iets voor u:

Grander Waterverlevendiger
Grander Waterverlevendiger
€ 1.042,23
Toevoegen
Saswitha waterverlevendiger
Saswitha waterverlevendiger
€ 457,56
Toevoegen
-->