NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Nu ook The Health Guard PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 0
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
vrijdag 22 februari 2008

Het is niet gemakkelijk om bij te houden wat je dagelijks allemaal eet en drinkt. Daarvoor heeft Nokia nu de Health Guard ontworpen. De Health Guard houdt precies voor je bij wat je elke dag eet en drinkt.

Door hem op je koelkast te plakken registreert het elke ‘beweging’. Hij laat je zien hoeveel vet, proteïnen en koolhydraten je voedsel bevat. Ook houdt de Health Guard de houdbaarheidsdatum van de producten in je koelkast bij en meldt je wanneer deze overdatum zijn. Met een afneembare RFID-lezer kun je ook in de supermarkt informatie over de voeding verkrijgen. Er is ook op te zien wat je zou moeten halen om gezonder te leven. Je kunt er daarnaast ook nog mee bellen en smsen.

De display is erg duidelijk en de Health Guard is dan ook erg geschikt voor oudere mensen. De touchscreen met grote knoppen is erg eenvoudig te bedienen. Het bijhouden medicijnen is ook een optie die op het apparaat zit.

Het apparaat is nog niet op de markt gebracht, maar dat zal niet lang meer duren aangezien het een realiseerbaar product is.

Bron: Planet / de Betere Wereld

Laatst geupdate op ( zondag 08 februari 2009 )
 
< Vorige   Volgende >

-->