NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Vital Greens: het alles-in-één voedingssupplement PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 20
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
zondag 01 juni 2008

Eindelijk! Het meest complete “green food” voedingssupplement dat ondersteunt op álle fronten: het helpt bij stress, is gunstig voor het geheugen en het concentratievermogen, is goed voor de darmflora (dus weerstand), geeft meer energie, heeft een reinigend effect, is goed voor het hart en bloedvaten en beschermt tegen vrije radicalen. Vital Greens bevat alles wat je lichaam dagelijks nodig heeft! 

Twee Australische natuurgeneeskundigen stopten Vital Greens vol met plantaardige en natuurlijk vitaliteit. Behalve vitaminen en mineralen, voegden ze probiotica, essentiële amino- en vetzuren, plantenpigmenten, plantensterolen, vezels, enzymen en kruiden toe. Vital Greens is daardoor zeer rijk aan bioactieve fytonutriënten. Alle 76 ingrediënten zijn zo gecombineerd dat zij elkaar optimaal ondersteunen en versterken. Vital Greens is een multi-fyto complex in poedervorm dat gemengd met water een smakelijk drankje wordt. Door die vloeibare vorm zijn de nutriënten optimaal beschikbaar voor opname in het lichaam. Vital Greens is geschikt voor vegetariërs én veganisten.

Vital Greens heeft een grote antioxidantenkracht tegen vrije radicalen. Antioxidantenkracht wordt uitgedrukt Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC). Een sinasappel heeft een ORAC-waarde van ongeveer 982. De dagelijks dosis Vital Greens heeft een ORAC-waarde van 4047.

Vraag een monster aan of maak gebruik van de speciale lezerskorting van ruim 15% (geldig tot 1 juli 2008) via Vital Greens.

Mail & Win actie
Win een van de 10 potten Vital Greens!
Stuur een e-mail met je gegevens naar: vitalgreens@debeterewereld.nl

Bron: de Betere Wereld 

Laatst geupdate op ( maandag 08 december 2008 )
 
< Vorige   Volgende >

-->