NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Kies een duurzame (zorg)verzekering. PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 3
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 13 december 2012


Tot en met 31 december kunt u uw zorgverzekering nog opzeggen en daar geven we u een paar goeie redenen voor! Altijd al de meest duurzaamste en betaalbare willen hebben? Maak gebruik van onze intenties en expertise en sluit u gelijk aan bij ons bijzondere collectief.

Naast producten, biedt Energieregie ook gezonde en duurzame diensten aan. Sinds 2006 onderzoeken en vergelijken we aanbieders van groene stroom, banken, telecommunicatie en verzekeringen. Dit leidt tot expliciete en goed onderbouwde lijstjes, die een èchte duurzame keuze makkelijker maken. Tegelijk ondersteunt u ons sterk groeiend collectief, dat zo steeds meer inkoopkracht genereert t.b.v. collectieve zelfstandigheid.

Nu is er dus eindelijk een verzekeraar, die vanuit eigen behoefte, inzicht en intentie de noodzaak (en kansen) ziet van dergelijke diensten. Een belangrijke keuze voor mensen (en collectieven) met een consequent gezonde en duurzame levensstijl. En tegelijk een essentiële schakel om de kringloop te sluiten om zowel persoonlijke als gemeenschappelijke investeringen in bewustzijn, gezondheid en duurzaamheid -op wat voor manier of termijn ook- terug te kunnen laten vloeien naar de gemeenschap.

Via deze link kunt u prijzen vergelijken en overstappen (tot uiterlijk 30 januari). Twijfelt u nog, zeg dan deze maand in ieder geval op bij uw huidige verzekeraar, dan heeft u daarna nog een maand om te beslissen. Hieronder meer informatie over de verzekering zelf. Hier meer info over AFAC.

AFAC, Algemeen Financieel Advies Centrum

U kunt bij ons terecht voor alles wat met (duurzame) financiën te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring. AFAC staat voor onafhankelijkheid en duurzaamheid.


We zijn de eerste financieel adviseur met ISO26000 in Nederland.

Leuk zult u denken, en wat betekent dat voor mij ? Het betekent dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als leidraad nemen en in deze altijd het klantbelang en maatschappelijk belang voor laten gaan boven korte termijn geldelijk gewin en eigen belang. U bent dus beter af bij ons kantoor omdat u echt centraal staat. Door ISO 26000 kunt u ons daar ook op aanspreken.


AFAC en AnsvarIdéa Verzekeringsmaatschappij

AnsvarIdéa belegt de gelden welke zij onder zich heeft zowel financieel als maatschappelijk verantwoord. We kiezen uitsluitend voor ondernemingen, instellingen en overheden die voldoen aan onze beleggingscriteria voor een duurzame samenleving.


AFAC en Stad Holland Zorgverzekeraar

Stad Holland is een kleine zorgverzekeraar; een onderlinge waarborgmaatschappij. Dat betekent dus dat ze er voor u zijn. Immers geen aandeelhouders, wel leden-polishouders. Met een ledenraad om uw belangen te borgen. Ze beleggen niet omdat alle gelden gebruikt worden voor zorg.


Onze aanbieding

Verantwoord pakket verzekeringen met beloning voor trouw en schadevrij gedrag. Zorgverzekering met vrije keuze zorgverlener in basispakket. Door hoger eigen risico in basispakket een lage premie en daardoor meer ruimte voor alternatieve behandeling of aanvullende verzekering naar behoefte.


AFAC en ENERGIEREGIE

Voor iedere dienst die we samen met Energieregie voor u doen, doneren we een bedrag aan Energieregie. Hierdoor versterken we elkaars duurzaamheid. Het Centrum voor Energieregie biedt een collectief van mensen met aandacht voor bewustzijn, gezondheid en duurzaamheid. Zo zorgen we met zijn alle dat de kosten laag blijven en profiteren we daarvan op de lange termijn.

ANDERE DUURZAME DIENSTVERLENING VIA ENERGIEREGIE

Bent u ook in andere duurzame dienstverleners geïnteresseerd? Kijk dan ook eens naar ons advies voor echte groene energie en/of vraag naar ons ambities ook de financiële dienstverlening duurzamer te maken.

 


 

Laatst geupdate op ( maandag 07 september 2015 )
 
< Vorige

-->