NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Nassim Haramein: Energie virtuoos PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
dinsdag 25 augustus 2009

Zaterdag 22 augustus toog ik in mijn zondagse jurk naar Schipluiden voor de lezing van Nassim Haramein. Incognito voegde ik me onder het publiek. Zelfs de redactie had ik niet ingelicht over mijn avontuur. Het was meer een persoonlijke nieuwsgierigheid naar deze man en ik wist nog niet of ik in staat was om er wat over te schrijven op GW.

Wie is die man die kwantumfysica en spiritualiteit aan elkaar kan verbinden? Nassim Haramein heeft intussen de reguliere wetenschap warm kunnen laten lopen voor zijn theorieën. Aan het begin van de lezing werd Nassim Haramein gefeliciteerd. Nassim Haramein ontving een prijs van de universiteit van Luik, voor het wetenschappelijk papier 'The Schwarzschild Proton'. Nassim Haramein had het beste papier op gebied van kwantumtheorie. Nassim Haramein beschrijft hierin o.a. dat de kern van iedere atoom een mini zwart gat bevat. Dat de kracht op een proton niet van buiten af komt, maar juist van binnenuit. Een kracht die oneindig groot is en oneindig klein.

De lezing was een lange zit, maar zeker waard. Helaas ben ik geen fysicus en ontbreekt mij het vermogen om alles netjes uit te leggen. Ik zal u dus alleen mijn ervaring kunnen vertellen.

De eerste helft van de lezing begint met een introductie zoals op de video, dan wijkt hij af naar het 'The Schwarzschild Proton'-project. Nassim Haramein probeert met humor en afbeeldingen deze theorie begrijpelijk en verteerbaar te maken voor het aanwezige publiek. Fysica gaat ver boven mijn vermogen, dus enige uitleg op lekenniveau was zeker gewenst. Als Nassim Haramein met ingewikkelde berekeningen uitgebreid ingaat op de invloed van kracht en rotatie op onze wereld en alles daarrond, komt de stoom inmiddels uit mijn oren en ben ik aardig verdwaald. Daarom besluit ik alleen de conclusie in mijn begrensde brein op te nemen. Tja, ik zei het al: ik ben nu eenmaal geen fysicus. Misschien dat er onder het aanwezige GW-publiek iemand zit die dit nog even haarfijn kan uitleggen? Hoe zat het nu met die uitlaatpijp van die brommer?

Het tweede gedeelte van de lezing kon ik me meer bij voorstellen en kan ik ook kort samenvatten. We zijn gewend om ons als mens gescheiden te zien van de rest van de objecten in de wereld om ons heen. Zo zien we de stoffelijke wereld en de spirituele wereld als twee compleet andere werelden. De zichtbare materie is slechts een klein gedeelte van wat wij kunnen zien en ervaren. Wat wij als stoffelijke materie kunnen zien is slechts een vortex die we kunnen waarnemen in de grote donkere massa (materie).

In feite zijn we volgens Nassim met alles verbonden en geïntegreerd. Volgens de mooie maar ingewikkelde berekeningen zijn we universeel allemaal met elkaar verbonden, zowel op het oneindige kosmologische vlak als op microscopische vlak.

Nassim Haramein is de eerste wetenschapper die met de harde berekeningen van de regulerende wetenschap dit kan bewijzen. Terwijl de huidige wetenschap vast loopt, komt Nassim Haramein met zijn verbazingwekkende Verenigd-Veld/United field-theorie tot een eigenlijk simpele wetenschappelijke verklaring. Nassim Haramein heeft slecht aan twee krachten genoeg om te verklaren waarom elektronen ronddraaien om de kern van een atoom, tot het rondraaien van planeten en sterrenstelsel in de grote kosmos. Iedere kosmos, sterrenstelsel, planeet, mens, gras sprietje of atoom heeft zijn eigen zwarte gat, met oneindig informatieve energie, die grote potentiële oneindige mogelijkheden bevat, zoals bijv. oneindige vrije energie. Nassim Haramein heeft een machine in elkaar geknutseld die de situatie nabootste. Het draait al meer dan een jaar in zijn laboratorium.

Nassim Haramein deed hiermee verbazende ontdekkingen. Nassim had water naast de machine gezet, na een tijd bleek de structuur van het water te zijn veranderd. Nassim legde een bloem in dat water en na een maand zag de bloem er nog net zo vers uit als als een maand geleden. Het water was nog helemaal helder. Dit experiment heeft hij natuurlijk op de correcte wetenschappelijke manier uitgevoerd met controle schaaltjes met eenzelfde bloem en ander water. Die bloemen waren echter vergaan.

Nassim Haramein eindigt de lezing met passionele woorden, dat ieder die zichzelf en de ander zoekt, naar binnen moet reizen naar het zwarte stiltepunt. Want daar speelt het zich allemaal af. Als we dat met zijn allen doen, dan zouden we in staat zijn om de wereld ten goede te veranderen. Pas als we werkelijk weten en begrijpen hoe en wat het leven voortbeweegt, zullen we de aarde niet langer uithollen, maar zelfs ontstijgen in een hogere evolutie.

Zoals Nassim het mooi omdraait, daar in de donkere oneindige vacuum zit het bewuste die het onbewuste lichaam behoedt voor complete chaos. In die zwarte stilte zit alle informatie die we in onze eigen zwarte gat hebben verzameld door ervaring en feedback. Mijn gevoel zegt dat we nog veel van Nassim Haramein zullen horen. Oneindig klein, oneindig groot.

Auteur: Hive Queen

Bron: Grenswetenschappen

 

Reactie Energieregie

Een absolute virtuoos inderdaad. Ook ik was bij deze lezing in de Hodenpijl (een heel interessante locatie trouwens) en heb zeer genoten van zijn heldere -met humor en nogal wat fysica doorspekte- betoog.

Nassim weet met een paar simpele vragen en formules op feilloze wijze de doodlopende fysica-modellen samen te voegen en vlot te trekken. Met een vleugje filosofie creëert hij tegelijk de broodnodige opening naar de sub-atomaire en spirituele wereld. Zijn bevindingen sluiten haarfijn aan op actuele issues, alsook op mijn eigen model. Enige verschil, hij verwacht veel van de techniek (knutselt zelf ook aan een machine), ik vooral veel van de mens zelf. Dit jaar start hij een klasje (in Joshua Tree, bij San Diego; komend jaar waarschijnlijk ook in Europa).

Nassim wordt woensdag 26 augustus tussen 22:00 en 23:00 door Frontier geïnterviewed bij Radio Argusoog. Zijn wetenschappelijke paper kunt u opvragen via info@energieregie.nl.

 

Alec Boswijk

Laatst geupdate op ( woensdag 24 februari 2010 )
 
Volgende >

-->