NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Greenpeace NL 30 jaar: Kom aan boord! PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 0
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
woensdag 04 maart 2009
Greenpeace Nederland, 30 jaar!

Greenpeace Nederland bestaat dertig jaar. Dat vieren we van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. En jij bent uitgenodigd!

Kom, kijk en doe mee
Altijd al eens als actievoerder in een rubberboot willen varen of willen klimmen? Zou je wel eens een kijkje willen nemen aan boord van Greenpeace-actieschepen zoals  beroemde Rainbow Warrior II? Geïnteresseerd in Greenpeace-acties en de actievoerders die daar achter zaten?
Grijp dan nu je kans en
Meld je aan!
Programma
Routebeschrijving

Debat Polderen of polariseren?
Op vrijdagmiddag 6 maart debatteren Ed Nijpels (minister van het eerste Milieu Beleidsplan), Kathalijne Buitenweg (Europarlementariër GroenLinks), Klaas van Egmond (hoogleraar, voorheen RIVM) en Liesbeth van Tongeren (directeur Greenpeace) over milieu en klimaat in de komende decennia. Wat zullen zij zelf gaan ondernemen, en wat moet de milieubeweging doen? Het debat start om 14.00 uur, onder leiding van Sandra Rottenberg.
Meld je aan voor het debat

Boek Groene Vrede
Speciaal voor ons jubileum schreef Ivo de Wijs het boek Groene Vrede: 30 jaar Greenpeace Nederland. Het boek wordt op vrijdag 6 maart gepresenteerd. Donateurs van Greenpeace krijgen 20% korting op het boek (van €18,50 dus voor slechts €15).
Bestel het boek online

Kies de beste actie van Greenpeace
Omroep Llink organiseert voor ons een leuke jubileumactie. Op de site van Llink vind je beelden van tien Greenpeace-campagnes van de afgelopen 30 jaar. Floortje Dessing heeft de filmpjes voorzien van commentaar. Door mee te doen steun je gelijk de groenste omroep van Nederland. Stem hier op de campagne die de meeste indruk op jou heeft gemaakt en wie weet vaar jij binnenkort mee op de Rainbow Warrior II !
Kies de beste Greenpeace-actie

Vroege Vogels vanaf de Rainbow Warrior II
Zondagochtend 8 maart zal het VARA radioprogramma Vroege Vogels live uitzenden vanaf ons actieschip de Rainbow Warrior II. Tussen 8.00 en 10.00 uur kun je presentatoren Menno Bentveld en Andrea van Pol radio zien maken. Tot 13.00 uur kun je ook meedoen aan tal van actieworkshops, en de fototentoonstelling en filmfestival bekijken.
Meld je aan voor de zondagochtend!

Laatst geupdate op ( woensdag 04 maart 2009 )
 
< Vorige   Volgende >

-->