NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Introductie Energieregie donderdag 21/11 PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 2
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
woensdag 02 maart 2011

 

De natuur als voorbeeld voor een continue, vloeiende en logische stroom van energie. Dit is het uitgangspunt voor duurzame gezondheid, een simpel en gelukkig leven.

Vanuit eigen nieuwsgierigheid, een breed blikveld, duizenden vragen, consequente analyse en 25 jaar werkervaring heb ik een holistische visie op energie ontwikkeld, die ik graag doorgeef. Daarin staan de klassieke elementen -aarde, water, vuur, lucht en ether- centraal. Het model wordt continu in de praktijk getoetst in Alchemist Garden.

We zoemen in op de kern van de zaak: de structuur van het hele kanaal, ondersteund door deze dimensies en hun unieke dynamiek. Een bizar simpele verbinding tussen fysiek en geest ontvouwt zich als vanzelf, op elk gewenst niveau: grondstoffelijk, vegetaal, lichamelijk, organisatorisch en maatschappelijk.

In deze matrix is de mens (ben jij!) de verbindende factor. Complementair aan een gezonde fysiek -gebaseerd op vitale grondstoffen, flora en fauna- hebben we alle ruimte nodig voor gevoel, waarmee we met onze behoeften en ontvangend vermogen in contact komen (input).

Met de rest van onze talenten verbinden we dit met onze creërende kant (output), waarna we met de nodige transparantie individuele in- en output met het collectief communiceren. Deze uitwisseling verbindt ons authentieke potentieel via lokale groepen met de gemeenschap, die op haar beurt weer zorgdraagt voor een gezonde omgeving.

Dit model helpt je de flow van de hele keten en al haar schakels te herkennen, een plek te geven en op elkaar af te stemmen. Herken de dynamiek, vitaliseer, verbind en laat stromen en word vanzelf onderdeel van het grotere geheel: niets meer dan een kanaal om energie door te geven.

De introductie is een onderdeel van het aanstaande seminar 'Beginnend Alchemist van de 21e Eeuw', gegeven door Alec Boswijk, meester in de Raja Yoga en Occulte Wetenschap.

De toegang is €20. Met zijn tweeën of in combinatie met een gereserveerd raw food diner €5 korting. Ruil ook mogelijk. Aanmelding via Facebook wordt gewaardeerd.

In januari 2014 starten we met een Seminar Alchemie van de 21e eeuw. Verschillende (combinaties van) programma's volgen nog, meer informatie hier.

datum donderdag 21 november
tijd 20:00 - 22:00
waar Alchemist Garden
adres Overtoom 409, Amsterdam
mail info@alchemistgarden.nl
www energieregie.nl
tel. 020-334 33 35


Laatst geupdate op ( vrijdag 08 november 2013 )
 
< Vorige   Volgende >

-->