NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Elektrische scooters: schoon, stil en stijlvol PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 4
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
zaterdag 11 april 2009

De elektrische scooter is het vervoersmiddel van de toekomst: milieubewust en geruisloos. Met de komst van de elektrische EVT scooter is elektrisch vervoer behalve milieuvriendelijk, reukloos en geruisloos nu ook nog stylish verantwoord. Een eco-scooter in geraffineerd Italiaans retro design, dit mag gezien worden!

Bedrijven en particulieren worden steeds milieubewuster, milieuvriendelijk ondernemen is de trend van 2009. Al Gore heeft het milieu en de klimaatverandering goed op de kaart gezet met zijn ‘Inconvenient Truth’. De elektrische EVT scooters zijn een ‘convenient truth’ in het milieudebat. De EVT elektrische scooter rijdt, in tegendeel tot een benzine scooter, geheel op loodzuur of lithium batterijen. Hierdoor blijft het milieu gespaard en vindt er geen uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen plaats. ‘De tijd van stinkende, luidruchtige scooters is dus voorbij. Je zweeft over het asfalt, een unieke ervaring, zonder het irritante geluid en de stankoverlast van benzinescooters. Think global, act global: we weten allemaal dat schone lucht niet uit de lucht komt vallen’ aldus Mark Schreurs, directeur van EVT Scooters.

Niet tanken maar opladen
Met een EVT scooter is het ritje naar de benzine pomp overbodig geworden. Tanken doe je via het stopcontact. Plug in en vul je tank. Vier uur en 22 eurocent verder is de batterij opgeladen en kun je zo’n vijftig kilometer rijden. Je bespaart dus honderden euro’s per jaar aan brandstofkosten. Een opgeladen batterij is goed voor drie dagen rondtoeren in de stad met een snelheid van maximaal 45 km per uur. Bijkomstig voordeel van de zogenaamde borstelloze naafmotor is dat het onderhoud vrijwel nihil is.

Italiaans design
De combinatie van milieubewust met design maakt de EVT scooter uniek in zijn soort. Het geitenwollensokken- en bejaardenimago van elektrisch vervoer is achterhaald. De EVT scooter is juist een trendy alternatief voor zijn benzinebroertjes. De scooters worden in Azië geassembleerd en het design is Italiaans. De standaardmodellen zijn te koop vanaf 2.492 euro.

Bron: de Betere Wereld

Laatst geupdate op ( maandag 20 april 2009 )
 
Volgende >

-->