NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Frontier's boeken vd week & Salon PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
zondag 08 maart 2009

Deze week zijn er weer vijf interessante titels die u direct bij ons kunt bestellen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze boekwinkel in Amsterdam. Zij zijn dagelijks open en organiseren elke zondag ook een Frontier Salon.

Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondags van 12.00 tot 18.00 uur. Uiteraard is er komende zondag weer een Frontier Salon. U bent van harte welkom langs te komen aan de Leliegracht 42 in Amsterdam. De toegang is gratis.

> De nieuwste Frontier Magazine is uit! 
Lid worden? Ga naar www.frontiermagazine.nl.
> De nieuwste NEXUS Magazine. 
Lid worden? Ga naar www.nexusmagazine.eu.
> Onze nieuwe Engelstalige catalogus is uit!
Wordt gratis verstrekt aan alle klanten.
> Aanmelden voor de Frontier Nieuwsbrief kan hier .

Frontier Salon zondag 8 maart 2009:
Aanvang 14.00 uur toegang gratis
Iedere zondag bent u van harte welkom bij de Frontier Salon in de Frontier Bookshop aan de  Leliegracht 42, Amsterdam. Tijdens deze salons maakt u kennis met auteurs, zijn er consulten, live muziek, productpresentaties, voordrachten, theeceremonies en vindt er geregeld een discussie plaats.  Vandaag hebben we geen vast omlijnd programma. Met een kop thee en koffie kunt u met de aanwezigen in een ongedwongen ontspannen sfeer van gedachten wisselen over verschillende grensverleggende en bewustmakende onderwerpen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op verzoek met een klein groepje (een gedeelte van) een DVD op het grote TV scherm te bekijken.

---------------------------------------

1
Bericht aan àlle Aardbewoners...
Manu de Backer
Dit boek werd geschreven door een "Spelmeester": een mens die hier is geboren maar tegelijkertijd deel uitmaakt van een enorm kosmisch collectief uit een ander Universum.
Zij zijn de Scheppende Goden die onheuglijk lang geleden ons Universum 'creeërden' nadat ook zij toen succesvol door hetzelfde lange, tumultueuze transformatieproces gingen als waar wij als mensheid en vele anderen nu door gaan.

2007. 500 pagina's. Paperback. 27.00 Euro. Code: EEN1
> Zie onze online catalogus. 
 
Vaccinatie
100 jaar gedegen onderzoek toont aan dat vaccins het immuunsysteen van het lichaam ondermijnen
Viera Scheibner
Een absoluut onmisbaar boek voor ouders, artsen, verpleegkundigen, maar ook voor politici en beleidsmakers! Bij steeds meer artsen in binnen- en buitenland begint het geloof in het effect van vaccinatie te wankelen. Anders dan de autoriteiten en de farmaceutische industrie ons willen doen geloven, blijken vaccinaties weinig garanties te bieden tegen het uitbreken van ziekten.
1999. 332 pagina's. Paperback. 23.90 Euro. Code: VACC
> Zie onze online catalogus. 
 
Kinderen geven tekens
De betekenis van kindertekeningen en kinderspel vanuit de analytische psychologie
Theresa Foks-Appelman
Wat kan een kindertekening ons vertellen over de emotionele toestand van een kind? Hoe kunnen we in een tekening de signalen herkennen die kinderen ons proberen te geven? In Kinderen geven tekens worden kindertekeningen beschreven en geanalyseerd vanaf de allereerste krabbels tot en met tekeningen van pubers. Bij de beschrijving van de tekeningen wordt steeds een relatie gelegd met kinderspel. Verder worden er sprekende voorbeelden gegeven vanuit de therapeutische praktijk.
2009. 161 pagina's. Paperback. 19.90 Euro. Code: KGT
> Zie onze online catalogus.
 
Tao van de Vrouw
Energiewerk, zelfgenezing, seksualiteit
Maitreyi D. Piontec
Seksuologe Maitreyi Piontek combineert in 'De tao van de vrouw' energiewerk met zelfgenezing en seksualiteit. Mantak Chia schreef over dit boek: 'Vrouwen moeten niet zijn zoals mannen, en dat ook niet willen. Hun taak is het om de werkelijke aard van de vrouw te ontdekken. Daar gaat dit boek over: jezelf als vrouw leren kennen.' In deze zesde druk zijn alle tekeningen vervangen door nieuwe.
Herdruk
2009. 286 pagina's. Paperback. 16.90 Euro. Code: TAOV
> Zie onze online catalogus.
 
Leven vanuit neutraliteit
De advaita Vedanta filosofie toegepast op het dagelijks leven in het westen
Justus Kramer Schippers
De Advaita Vedanta filosofie toegepast op het dagelijks leven in het Westen.
Dit boek is geschreven voor iedereen die op zoek is naar inzicht in zijn eigen leven en antwoorden verlangt op levensvragen. Aan de orde komen o.a. de zin van het bestaan, schuld en vergeving, geluk, liefde, dood, geweld, reincarnatie enz. Er wordt afgerekend met negatieve emoties als schuldgevoel en slachtofferschap.
4e druk
2008. 199 pagina's. Paperback. 13.50 Euro. Code: LENE
> Zie onze online catalogus.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Goddelijke Matrix 
De grenzeloze kracht van het bewustzijn
Gregg Braden
Recente ontdekkingen laten zien dat leven, bewustzijn en energie zijn verbonden in een allesomvattend web van energie. De grondlegger van de quantumfysica Max Planck noemde het ‘De Goddelijke Matrix’. In dit paradigma-doorbrekende boek toont Gregg Braden hoe deze universele energie in onszelf beschikbaar is. Wie de samenhang begrijpt tussen De Goddelijke Matrix, bewustzijn en geloof kan wonderen verrichten! Met voorbeelden en ontroerende praktijkverhalen toont Braden dat het bewustzijn inderdaad ‘eindeloos’ is. Het wordt slechts ingeperkt door ons eigen voorstellingsvermogen. Dit boek laat zien dat je die grens kunt doorbreken. 
2008. 256 pagina's. Paperback. 19.95 Euro. Code: DGOM
> Zie onze online catalogus. 

Atlantis herhaald? 
Over de tijd die komen gaat
Hans Stolp en Harm Wagenmakers
'Het is aan óns, de keuze is aan óns hoe ingrijpend de komende overgang zijn zal. Werken we van binnenuit, het innerlijk weten, op een soepele wijze naar het Gouden tijdperk toe of roepen we nog meer rampen en oorlogen over onszelf af, tot een herhaling van wat is geschied met Atlantis. De verandering komt er, hoe dan ook... De grote overgang is begonnen. Wij maken er deel van uit: een proces van vergeestelijking is ingezet...' Dit zijn enkele van de vele heldere en inzichtelijke denkbeelden die Hans Stolp en Harm Wagenmakers ons meegeven in de tijd waarin we nu leven. 
1999. 64 pagina's. Paperback. 11.90 Euro. Code: ATLH
> Zie onze online catalogus. 

Spirituele Symbolen  
Volkeren, religies, mysteries
Robert Atkinson
Alle culturen en religies kennen mythische verhalen die doorspekt zijn met symbolen. Bij de oude Egyptenaren, de Kelten en de Maya’s, in het boeddhisme, christendom en taoïsme: de diversiteit aan symbolen is indrukwekkend. Ze vertellen waar we vandaan komen, waarom we op aarde zijn en waar we op mogen hopen. In Spirituele Symbolen – Volkeren, Religies, Mysteries zijn de fraaiste,krachtigste en heiligste bijeengebracht. 
2009. 792 pagina's. Hardcover. 19.90 Euro. Code: SSYM
> Zie onze online catalogus. 

Geschiedenisstrip: Cleopatra   
Het leven van een Egyptische koningin
G. Jeffrey & Anita Ganeri 
Het leven van historische helden wordt als stripverhaal in beeld gebracht; feiten en fictie worden gecombineerd. In dit deel staat de Egyptische koningin Cleopatra centraal. Zij wilde het grote rijk van haar voorouders, de Ptolemaeen, in ere herstellen. Daarbij kreeg zij hulp van de Romeinen Julius Caesar en Marcus Antonius. Het verhaal wordt verteld aan de hand van een geschiedkundige proloog en epiloog, waarin kort wordt ingegaan op ondermeer maatschappelijke ontwikkelingen en betrokken personen. Vanaf ca. 10 jaar.
2005. 48 pagina's. Hardcover. 8.95 Euro. Code: GECL
> Zie onze online catalogus. 

IJs verkopen aan Eskimo’s 
Leer je invloed vergroten en onzichtbaar overtuigen
Pacelle van Goethem 
'Het hele proces van beïnvloeden in één model. En alles klopt! Als je dit boek uit hebt, doorzie je gesprekken beter, je herkent wat fout gaat in presentaties en je ziet wat jij heel anders gedaan zou hebben. Met Pacelle's Model van Invloed is de wereld overzichtelijker geworden.' michiel boswinkel, argumentatietrainer en auteur overtuigen op één a4.
2008. 192 pagina's. Paperback. 22.50 Euro. Code: IJS
> Zie onze online catalogus. 

Verzendkosten:
De verzendkosten bedragen 6 Euro voor het verzenden van Nederlandstalige boeken.
Bij drie boeken/DVD's of meer is verzending gratis.
Verzendkosten bij 1 DVD bedraagt 3 Euro.


Genoemde producten zijn eveneeens verkrijgbaar in de Frontier Bookshop in Amsterdam:
Frontier Bookshop, Leliegracht 42, 1015 DH Amsterdam,
tel: 020-3309151


U kunt de bestelling op de volgende manieren aan ons doorgeven:

Frontier Sciences Foundation
Postbus 10681, 1001 ER Amsterdam
Tel. 020-3309148; Fax: 020-3309150
Belgie: Tel. +31-(0)20-3309148; Fax +31-(0)20-3309150
email: info@fsf.nl website: www.fsf.nl
Postbank: 7231599, ABN-AMRO: 40.78.98.417
KvK Flevoland: 41246829, VAT: NL-8039.76.707.B.01


Voor meer boeken, kijk op onze online catalogus: www.fsf.nl/shop/

Laatst geupdate op ( woensdag 25 maart 2009 )
 

-->