NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Lezing van succesvol sociaal entrepeneur PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 0
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
dinsdag 15 januari 2008

Roger Hamilton gaf 2 lezingen in het Hilton Amsterdam over Wealth Dynamics. Dit is een profielensysteem, vergelijkbaar met het eneagram, dat een specifieke strategie geeft voor ondernemers, waar voor hen van nature het pad van de minste weerstand tot rijkdom is. Energieregie checkte dit energetisch interessante model uit en zal binnenkort haar bevinden erover publiceren.

Net zoals mensen van nature aanleg hebben voor een bepaalde sport, zijn er acht paden tot rijkdom waarvan er voor ieder een de juiste is voor hen. Maar net zoals in teamsport, kan je niet succesvol zijn in je eentje, en heb je aanvullende en andere kwaliteiten nodig dan jezelf. Een team met 11 spitsen is nutteloos.

Alle bedrijven, industrien, landen en relaties gaan door seizoensveranderingen heen in dezelfde volgorde wat coorespondeert met de Wealth Dynamics vierkant. Wat betekent dat ze niet alleen weten hoe ze de juiste rijkdom kunnen bouwen die past bij hun natuurlijke aanleg, maar ook steeds meer gevoel krijgen voor wat en wanneer te doen, wie ze nodig hebben in hun team.

Elk profiel is een ander spel met andere regels, net zoals de rol van de spits totaal anders is als die van de keeper. Dit systeem wordt al door meer dan 20.000 bedrijven over de hele wereld succesvol toegepast

Wanneer we deze planeet verlaten in een slechtere staat dan toen we geboren waren is dat geen rijkdom, niet uit makend hoeveel geld we ook verdient hebben in ons leven. XL wil als collectief door middel van meer rijkdom te creëren in betere en duurzamere ondernemingen meer rijkdom te kunnen weggeven en investeren om zo armoede uit de wereld te halen en herconstructie van het milieu te beginnen.

Roger Hamilton is de huidige voorzitter en mede-grondlegger van XL, serial entrepeneur van meer dan 16 bedrijven, auteur van 2 bestsellers en heeft in de afgelopen 2 jaar voor meer dan 200.000 man gepraat.

Beide lezingen worden gehouden in het Hilton Hotel aan de Apollolaan in Amsterdam en zijn gratis toegankelijk. Opgeven kan via door een mail te sturen naar amsterdam006@xlbenelux.com of kijk op resultsfoundation.com

Laatst geupdate op ( maandag 08 december 2008 )
 
< Vorige

-->