NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Verder met bruggenbouwen PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
woensdag 18 februari 2009
Uitnodiging

Een bruggenbouwerseconomie voor Nederland en België:
Van idee naar werkelijkheid

Emma Centrum Utrecht
vrijdagmiddag 27 februari 2009
van 13:30 tot 18:00 Op deze middag willen wij samen actiestappen uitwerken om producten en initiatieven in Nederland  uit te kunnen wisselen. Wij beogen een nieuwe all-win economische werkelijkheid te scheppen waar allen, buiten de Euro en de traditionele economie om, de kans krijgen om op eigen manier te bloeien. Zo is er o.a. het idee om een eigen betaaleenheid in het leven te roepen om daadwerkelijk als netwerk een eigen economie te kunnen scheppen. Ieders inbreng kan hieraan bijdragen. Het idee is namelijk dat ook ieder van ons er direct van profiteert en dat wat wij creëren aan andere landen via de VN kan worden doorgespeeld.

Programma

13:30  Ontvangst met thee, koffie enz. en kennismaking

14:00 Welkom en korte inleiding tot het gehele programma

14:10 Sprekers die verschillende kanten belichten:

- Arnold Martina, IT expert en voorzitter LETS Utrecht

- Anthony Migchels: hoe lokale economieën met verschillende betaalsystemen zich op een all win manier met een nationale Bruggenbouwerseconomie zouden kunnen aansluiten.

- Niek Dekker en Rienke Hoekstra over Cyclos, een software product dat gebruik van alternatieve betaalwijzen mogelijk maakt voor de uitwisseling van producten en diensten.

15:00 Inbreng van de gehele groep d.m.v. brainstormen. Deze ideeën worden dan gebundeld zodat verschillende werkgroepen deze uit kunnen werken. Het doel van iedere werkgroep wordt vastgesteld en deelnemers kiezen waaraan zij willen werken.

15:30 Verdeling in werkgroepen die ieder bepalen hoe en wanneer zij een pauze willen inlassen.

17:00 De werkgroepen brengen verslag uit aan de gehele groep met stappen   om hun doel te bereiken. Deze worden plenair besproken. De tijd en het   programma van de volgende bijeenkomst worden afgesproken.

18:00 Een vegetarische maaltijd met liefde bereid door onze topkok, Mary Bish

Inschrijving a.u.b. Ina Meeuwisse ina@mensenspirit.nl, of Floris Methorst 030 261 7723.. Plaats: Centrum Emma, Cremerstraat 245, Utrecht http://www.lgwkater.nl/emma/) Toegang: € 15. Parkeren en diner gratis. Zaal open vanaf 13.00. Voor routebeschrijving zoek in Google bij Route naar Cremerstraat 245
Laatst geupdate op ( donderdag 05 maart 2009 )
 
< Vorige   Volgende >

-->