NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Enquête Randstad 2040 PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
zaterdag 22 maart 2008

"Wat is de beste manier om het bereikbaarheidsprobleem op te lossen?" "Kiest u voor eigentijdse hoogbouw of eengezinswoningen in de stad?" "Moet het kabinet prioriteit geven aan Amsterdam binnen de Randstad of zetten zij in op alle steden van de Randstad?" Dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn voor de toekomst van de Randstad.

Nu is er de mogelijkheid om je stem te laten horen. En mee te praten over de toekomst. De dialoog wordt krachtiger als er zoveel mogelijk mensen meedoen en laten weten wat zij van de toekomst van de Randstad vinden.

Ambitie voor 2040
Het kabinet heeft grote plannen voor de Randstad in 2040. Het moet een gebied zijn waar mensen graag zijn, waar voldoende werk is, waar aantrekkelijke woningen staan en waar voldoende mogelijkheden voor ontspanning zijn. De Randstad moet in 2040 goed bereikbaar zijn en bestand tegen veranderingen in het klimaat, die leiden tot zeespiegelstijging, hogere rivierstanden en perioden van droogte. De keuzes van burgers en professionals zijn belangrijke bouwstenen voor de uiteindelijke visie.

Praat mee
Doe je ook mee aan een grootschalige toets van het ministerie van VROM over de toekomst van de Randstad? In dit onderzoek worden keuzes voorgelegd en wordt gevraagd wat jij belangrijk vindt voor de Randstad in 2040. Meedoen met dit onderzoek kost ongeveer 15 minuten tijd en levert een waardevolle bijdrage aan het vormen van een visie. Is dit wat voor jou? Ga dan naar de website om mee te doen.

Laatst geupdate op ( dinsdag 25 maart 2008 )
 
< Vorige   Volgende >

-->