NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Solatube: puur daglicht PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 1
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
zaterdag 22 augustus 2009

daglichtsystemen

Productinnovatie heeft tot een nieuwe aanpassing van het Solatube daglichtsysteem geleid. De installatie is een stuk eenvoudiger door een nieuwe afsluitring bij de koepel. Bezoekers van de Installatie Vakbeurs in Hardenberg kunnen zich voorbereiden op een uitdaging

Deze productverbetering geldt voor de Brighten Up 160 DS en 290 DS, dus de types met Ø 25 cm en Ø 35 cm. Met de nieuwe afsluitring die de voormalige twee koepelafsluitstrips vervangt , wordt de installatie eenvoudiger en hiermee ook sneller. Solatube presenteert tevens een tweede productverbetering, deze bestaat uit de vergrote “traanoogjes” in de koepelrand. De vier traanoogjes laten eventueel vanuit de bouw aanwezig condensvocht op natuurlijke wijze afvloeien via de dakopstand. Deze slimme traanoogjes zijn voorzien van een mini-rooster. De Solatube Brighten Up Serie perfectioneert hiermee de vocht- en luchtregulatie in de lichtbuis. Dit is een onderscheidend productkenmerk.

Solatube


Ook dit jaar zal het innovatieve daglichtsysteem in Hardenberg te zien zijn. Naast het bekijken van het eerder dit jaar vernieuwde en grotere type 750 DS en de Brighten Up Series, mag de bezoeker ook zelf de handen uit de mouwen steken en ervaren dat de afdichting tussen de lichtkoepel en de dakopstand snel en trefzeker is.

De installatie gaat makkelijker en sneller.

De ontwikkeling van de Solatube systemen heeft geleid tot een nog eenvoudiger te monteren product. De originele Solatube systemen worden door Techcomlight in Ederveen (Gld.) vanuit de Verenigde Staten geïmporteerd. Techcomlight heeft kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel staan en levert het product daarom via de professionele bouwmaterialenhandel.

Bron: de Betere Wereld

Laatst geupdate op ( dinsdag 25 augustus 2009 )
 
< Vorige   Volgende >

-->