NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Bestelling, levering en betaling
Waardering: / 3
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 06 december 2007

Als u een product of dienst via Energieregie wilt bestellen houdt u dan rekening met het volgende.

Bestelling. Meld u eerst als user aan voordat u bestelt. Na uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging en een factuur, die u vooruit betaalt.

Levering. Verzendkosten voor pakketten zijn gebaseerd op aangetekende verzending. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in het centrum op de Overtoom 409 in Amsterdam. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u deze optie aanvinken.

Prijswijzigingen. Door omstandigheden kunnen de prijzen sneller stijgen (of dalen) dan dit te verwerken is. Energieregie doet zijn best dit zo goed mogelijk te verwerken en kan niet verplicht worden te leveren voor een oude prijs.

Levertijd. In principe zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar. Producten per post worden in dat geval binnen een week geleverd. Mocht dit langer duren, dan wordt contact opgenomen voor een andere afspraak. Voor sommige diensten kan de levertijd oplopen van 6 weken (overstap energieleverancier), tot een jaar voor het overstappen naar een andere zorgverzekering (alleen in december).

Retour. (Ongeopende verpakkingen van) onbeschadigde producten kunnen in overleg binnen 2 weken na verzending worden teruggenomen. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten. Bent u niet tevreden, dan horen wij het graag en kan restitutie volgen. Voor de meeste producten geldt een normale garantietijd.

Aansprakelijkheid. Energieregie doet haar uiterste best u - op basis van uw persoonlijke situatie en informatie - naar behoren te dienen. Zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor situaties of uitwerkingen ten gevolge van de omgang met of uitwerking van producten, diensten en informatie die zij levert. U blijft te alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en handelingen.

Er is nog niet gereageerd op dit artikel
Laatst geupdate op ( zondag 31 maart 2013 )
 
Milieu Centraal pioniers met LED-lampen
Waardering: / 1
Geplaatst door Alec Boswijk   
maandag 22 oktober 2007
Als een van de eersten wil Milieu Centraal LED-lampen (TL) in het kantoor testen en de resultaten bekend maken. De besparing per jaar is 800 euro, of 2.500 kg CO2.
Laatst geupdate op ( maandag 08 december 2008 )
Lees meer...
 
Energielabel verplicht voor woningen
Waardering: / 0
Geplaatst door Alec Boswijk   
zondag 14 oktober 2007

In januari 2008 is het verplicht om een energielabel te tonen bij de verkoop van een woning. Hierbij geldt, hoe zuiniger de woning, hoe aantrekkelijker voor de koper en dus voor de prijs.

Uitgebreide info via VROM.

Laatst geupdate op ( maandag 08 december 2008 )
 
<< Begin < Vorige 41 42 43 44 Volgende > Einde >>

Resultaten 169 - 172 van 173

-->