NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Energielabel verplicht vanaf 1-1-2008
Waardering: / 1
Geplaatst door Alec Boswijk   
vrijdag 25 januari 2008

Gooi je dit jaar je huis in de verkoop of verhuur? Dan is het verplicht je huis te voorzien van een energielabel. Van de 64.109 huizen gelabelde huizen, valt op dit moment bijna de helft in de 'allerslechtste' categorië.

Laatst geupdate op ( maandag 08 december 2008 )
Lees meer...
 
Vlieger op vrachtschip scheelt €2.000 per dag
Waardering: / 4
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 24 januari 2008

Een enorme vlieger, honderden meters boven een vrachtschip, levert flinke besparingen op. De MS Beluga is het eerste 'vliegerschip' dat deels door de wind wordt aangedreven. Gisteren ging het op weg voor zijn eerste reis van Bremen naar Venezuela. 

vliegerschip

Laatst geupdate op ( maandag 08 december 2008 )
Lees meer...
 
Bestelling, levering en betaling
Waardering: / 3
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 06 december 2007

Als u een product of dienst via Energieregie wilt bestellen houdt u dan rekening met het volgende.

Bestelling. Meld u eerst als user aan voordat u bestelt. Na uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging en een factuur, die u vooruit betaalt.

Levering. Verzendkosten voor pakketten zijn gebaseerd op aangetekende verzending. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in het centrum op de Overtoom 409 in Amsterdam. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u deze optie aanvinken.

Prijswijzigingen. Door omstandigheden kunnen de prijzen sneller stijgen (of dalen) dan dit te verwerken is. Energieregie doet zijn best dit zo goed mogelijk te verwerken en kan niet verplicht worden te leveren voor een oude prijs.

Levertijd. In principe zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar. Producten per post worden in dat geval binnen een week geleverd. Mocht dit langer duren, dan wordt contact opgenomen voor een andere afspraak. Voor sommige diensten kan de levertijd oplopen van 6 weken (overstap energieleverancier), tot een jaar voor het overstappen naar een andere zorgverzekering (alleen in december).

Retour. (Ongeopende verpakkingen van) onbeschadigde producten kunnen in overleg binnen 2 weken na verzending worden teruggenomen. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten. Bent u niet tevreden, dan horen wij het graag en kan restitutie volgen. Voor de meeste producten geldt een normale garantietijd.

Aansprakelijkheid. Energieregie doet haar uiterste best u - op basis van uw persoonlijke situatie en informatie - naar behoren te dienen. Zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor situaties of uitwerkingen ten gevolge van de omgang met of uitwerking van producten, diensten en informatie die zij levert. U blijft te alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en handelingen.

Er is 1 reactie geplaatst op dit artikel
Laatst geupdate op ( zondag 31 maart 2013 )
 
<< Begin < Vorige 41 42 43 Volgende > Einde >>

Resultaten 165 - 168 van 171

-->