NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Cannabis Bevrijdingsdag 9 mei op Museumplein PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 4
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
donderdag 23 april 2009

Bond van Cannabisdetaillisten

Cannabisliefhebbers zijn de 'betutteling' van de overheid zat en laten van zich horen. Op 9 mei is het Museumplein in Amsterdam het decor van Cannabis Bevrijdingsdag, een initiatief van diverse organisaties die pleiten voor een ,,eerlijk cannabisbeleid''.

De deelnemers vinden dat de overheid de coffeeshops als bondgenoot moet beschouwen. Ze willen een einde aan de afbraak van het Nederlandse softdrugsbeleid, schrijven ze donderdag in een verklaring. De Cannabis Bevrijdingsdag moet een positief geluid laten horen.

Diverse sprekers en muzikanten treden op. Ook maakt de Vereniging van Cannabis Consumenten (VVCC) bekend hoeveel handtekeningen zij heeft verzameld voor een petitie aan minister Ab Klink (volksgezondheid). Hierin pleit ze voor het behoud van de sociale functie van de coffeeshop.

Behalve de VVCC doen ook onder meer de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod en het Landelijk Overleg Cofeeshopbonden mee aan de Cannabis Bevrijdingsdag.

Bron: de Pers

Interessante filmpjes over cannabis.

NB. Weetje: het logo van de Bond van Cannabis Detaillisten, bovenaan dit artikel, is (mede) ontworpen door ondergetekenende.

Laatst geupdate op ( donderdag 23 april 2009 )
 
< Vorige   Volgende >

-->