NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Rishis Full Moon Fairy Tale Party PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 2
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
maandag 27 april 2009

Op vrijdag 8 mei presenteert Rishis een nieuwe Full Moon Party in de Westerliefde met Willem de Ridder over Spiegelogie. Meesterverteller Willem de Ridder is erin geslaagd om diepe levenswijsheid met humor te verpakken in een eenvoudige boodschap: spiegelogie. Elementaire wijsheid, die iedereen (h)erkent.

Het leven is als een sprookje voor iedereen die zich ervoor openstelt.
Willem de Ridder weet op een luchtige en duidelijke manier te vertellen wat dit inhoudt en hoe dit toe te passen. Een aanrader voor iedereen die wil dat werken -en leven- weer spelen wordt op een eerlijke manier!

Spiegelogie is in Nederland meer dan 10 jaar geleden geïntroduceerd door Willem de Ridder.  Spiegelogie is de filosofie dat de werkelijkheid wordt, zoals men haar zelf beschrijft. In veel plaatsen in Nederland bestaan zogenaamde fanclubs waar mensen oefenen met het gedachtegoed uit de 'spiegelogie', zoals het doen van bestellingen en en het zowel jezelf als je medemens onvoorwaardelijk accepteren als perfect.

Willem heeft de kunst van spiegelogie en het 'fanclubspel' geleerd van de Amerikaanse advocaat Arnold Patent. Spiegelogie is een zeer praktische methode om zelf te ervaren hoe het leven werkt. Patronen kan je heel moeilijk veranderen en in je eentje lukt dat al helemaal niet. Dat gaat veel beter als je je door een groep gelijkgestemden (fanclubs) laat ondersteunen. 

Wij zijn jarenlang, vanaf onze vroegste jeugd, opgevoed met overtuigingen die ons in het heden onbewust enorm in de weg zitten. Al vanaf het begin wordt kinderen verteld dat je gevoel ondergeschikt is aan je verstand. Leren redeneren en rationaliseren en de dingen precies doen zoals ze horen, dat is ongeveer waar ons opvoed- en schoolsysteem op gericht is, de linkerhersenhelft. Steeds meer mensen ontdekken dat de ratio, het feitelijke, de linkerhersenhelft teveel de overhand heeft, met beperkt bevredigend resultaat. Door de veranderende tijdsgeest, de opkomst van de beeldcultuur komen steeds meer mensen tot de conclusie dat gevoel, intentie en intuïtie minstens zo belangrijk zijn.

Mensen die hun gevoel volgen ontdekken dat de verhalen niet kloppen, dat er niets ernstigs gebeurt als je van de gebaande wegen afgaat en op je gevoel af gaat. Dat er een wereld voor je opengaat als je achter je echte verlangens en wensen aangaat en gaat doen wat er diep van binnen, op gevoelsniveau, perfect bij je past. Waardoor werken en leven weer spelen kan worden, een sprookje!

In 1999 verscheen het langverwachte Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder bij uitgeverij de Zaak. Het is inmiddels toe aan zijn derde druk. Momenteel zijn er al meer dan 2000 fans over heel Nederland wekelijks bezig met het fanclubspel. Ieder jaar is er in Groesbeek een Spiegelogie Festival waar honderden fans elkaar twee dagen lang op feestelijke wijze ontmoeten.

 


Willem de Ridder

Willem de Ridder staat aan de wieg van tal van ontwikkelingen op het gebied van kunst cultuur en recreatie. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van alternatieve jongerenclubs als Paradiso, Fantasio en de Melkweg. Met Wim T. Schippers was hij oprichter van de "Association for Scientific Research in New Methods of Recreation (AFSRINMOR International). Met Annie Sprinkle maakte hij geruchtmakende radioshows op verschillende Amerikaanse radiostations. Hij begon 'Radio Cadillac' op de Nederlandse radio. De Ridder woonde lange tijd in Californië en in Toscane, Italië. Als verhalenverteller heeft de Ridder zo'n grote faam verworven, dat hij meestal wordt aangekondigd als de meesterverteller Willem de Ridder. Iedere eerste dinsdag van de maand vertelt hij oeroude verhalen in de theaterzaal van de Melkweg te Amsterdam. meer...

Programma
De ontvangst is vanaf 18.30 (Westergasterras of Parkentrance meer informatie volgt). Het buffet start start om 19.00. Na het buffet start Willem om 20.00.
 
Vanaf 22.00 Full Moon Party met DJ Kareem Raihaini, DJ Shanto en VJ Rakesh
 
Voorverkoop online

Full Program (50 euro)
- Buffet
- Willem de Ridder
- Full Moon Party met DJ Kareem Raihani & VJ Rakesh
- Consults

Full Moon Party 15 euro

(5 euro meer aan de deur)


Consults ook included!
  • Reiki Anouk Lambrechts
  • Deeksha Fraukje Hagenaars
  • Rebalancing Massage Dirk Heslenfeld
  • Aura Soma Helen Poolman
  • Tarot
  • Quantum Toch Markus Link
  • Astro consults, Natasja Kuipers
  • Reconnective Healing Wouter Groen
  • Massage Iris Derksen
Max twee per persoon. Graag hier bewust mee omgaan!
Laatst geupdate op ( dinsdag 28 april 2009 )
 
< Vorige   Volgende >

-->