NEWSLETTER

Naam:
Emailadres:


.......
Fruit op de werkvloer PDF Afdrukken E-mail
Waardering: / 0
SlechtZeer goed 
Geplaatst door Alec Boswijk   
zaterdag 10 mei 2008

Circa vierhonderd bedrijven in Nederland stellen fruit beschikbaar voor personeel. Dit is een schatting van verschillende bedrijven en instanties die bij bepaalde initiatieven betrokken zijn.

“Het is lastig een schatting te geven, omdat de verschillende bedrijven dat ook verschillend vastleggen”, aldus Auke Heins, communicatiemanager van AGF Promotie Nederland. AGFPN stuurt onder andere het project werkfruit aan. De doelstelling van dit project is om in juli 2010 ongeveer 3.000 bedrijven van fruit te voorzien.

Bedrijven tonen ook behoorlijke interesse in het distribueren van fruit op de werkvloer. Met name de koepel voor groentespeciaalzaken AGF Detailhandel Nederland zet zich actief in op deze markt.

Volgens Hans Wijnands, directeur en eigenaar van Kantoorfruit, levert het bedrijf honderd klanten. “We krijgen wekelijks één of twee nieuwe klanten.” Het bedrijf levert momenteel door heel Nederland. In de driehoek Utrecht, Amsterdam en Rotterdam gebeurt dit met eigen wagens. Bedrijven erbuiten worden met een pakketdienst beleverd.

Bron: AGD / de Betere Wereld

Laatst geupdate op ( maandag 08 december 2008 )
 
< Vorige

-->